Software-defined networking: een slimme netwerkoplossing zonder complex beheer

Naarmate jouw organisatie groeit, groeit ook de behoefte aan een stabiel en snel netwerk.

De klassieke, gedecentraliseerde netwerkoplossingen voldoen dan niet meer. Laat het netwerk meegroeien met jouw business, door te kiezen voor software-defined networking. Een slimme netwerkoplossing, zonder complex beheer.

SDN staat voor software-defined networking, een cloud- gebaseerde netwerkoplossing die netwerkbeheer centraliseert. Omdat de digitale infrastructuur vanaf één punt wordt aanstuurd, neemt dat de complexiteit van het netwerk weg. Dat bespaart tijd, kosten en het ontlast het IT-team. Ook de schaalbaarheid van SDN is een groot voordeel ten opzichte van een klassieke netwerkopzet. In dit e-book gaan we in op de voordelen van SDN voor organisaties. Neem deze oplossing managed af, en je hoeft de implementatie en configuratie niet zelf uit te voeren. Zo blijft de focus op de business.

Lees meer over onze Managed Networking Services

Vragen over slimme SD-WAN oplossingen?

088 30 40 701

Neem contact met ons op

Meer weten over Software-defined networking als een slimme netwerkoplossing?

 

 

Download dan hier ons e-book

Wat drijft i4 en wat betekent dit voor jou als ondernemer?

i4 draagt bij aan de ambities van haar klanten door met slimme IT bedrijven in hun kracht te zetten. Met focus het beste uit eenieder te halen en echt in verbinding te staan. Belangrijke waarden voor i4 zijn vernieuwend en onderscheidend. Hiermee dagen wij de gevestigde orde uit door unieke alternatieven aan te bieden. Het anders doen om zo gewoonten te doorbreken. Zo initieert i4 verandering en innovatie.