De producten van Cisco vormen bij i4 een strategisch basisingrediënt, zo creëren wij innovatieve IT.

Met dank aan de innovatieve oplossingen van Cisco kan i4 de ambities van zijn klanten waarmaken en met slimme IT bedrijven weer in hun kracht zetten. Het anders doen om zo gewoonten te doorbreken. Alleen zo initieert i4 verandering en innovatie.

i4 is Cisco Partner met verschillende specialisaties. Onder onze medewerkers bevinden zich engineers die door Cisco zijn gecertificeerd als technisch experts op het gebied van hun (deel)oplossingen. Onze IT-specialisten begrijpen namelijk het belang van een stabiel en betrouwbare IT-omgeving. 

Vraagstukken over Security, Datacenter & Networking zijn onze dagelijkse bezigheid. Met goed rentmeesterschap bouwen wij een échte partnership met onze klanten. Advies op hoog niveau en bereikbaar alsof wij naast hen zitten.

Waarom Cisco en i4

i4 creëert met Cisco een wereld vol mogelijkheden. Met Cisco-oplossingen verbinden wij elke gebruiker, elke applicatie, waar dan ook, veilig en snel. Zo brengt i4 datacenters, netwerken, beveiliging en beheer samen in prachtige oplossingen. Of dit nu een ‘single site’- of ‘multicloud’-omgeving betreft; samen maken wij de keuze voor een ‘best practice’, gebaseerd op de strategie van uw organisatie.

Medewerkers worden steeds mobieler en hebben betrouwbare IT nodig. Vanuit deze customer experience willen zij een probleemloze digitale ervaring. Reden om als organisatie te kiezen voor een schaalbare oplossing die waar nodig digitaal bijgewerkt kan worden, om zo de ultieme performance-ervaring te waarborgen voor de gebruikers. Daarom is samenwerken met Cisco en i4 een slimme keus. Samen aan de digitale toekomst werken en er alles aan doen om qua IT de organisatie schaalbaar en veilig te houden. Cisco en i4 gebundeld biedt toonaangevende oplossingen voor het bedrijfsleven die perfect zijn voor elke organisatie.

Vanuit onze focus op cloud-first zorgen wij ervoor dat de oplossingen die samen gekozen worden klaar zijn voor de toekomst. Dat de keuze voor nu ook geldt voor morgen. Dit noemen wij “het abonnement op innovatie”.

Lees bijvoorbeeld ook eens over Software-defined networking een slimme netwerkoplossing.

Vragen over deze samenwerking?

088 30 40 700

Neem contact met ons op

New call-to-action