De complete IT-werkplek! Een veiligere omgeving door standaardisatie.

Altijd en overal veilig werken

Ga voor een complete IT-werkplek

Kies een complete IT-oplossing voor jouw werkplek met i4. Voor een ideale werkplek zijn de vorm en plaats ondergeschikt. Het belangrijkst is standaardisatie, optimaal samenwerken, veiligheid en gemak. Bij i4 is Managed IT daarom het uitgangspunt. Alleen op die manier haal je met slimme IT alles uit jouw organisatie.

i4 biedt jou bewezen IT-toepassingen van morgen, zoals beveiliging met de Cisco-standaard en een Microsoft 365-licentie. Alles in een complete, Managed IT-oplossing, zodat jij geen lastig te beheren werkplekken of servers hebt. Regel alles in ons self-service en ‘data driven’ portaal iVOR. Met slimme adoptieprogramma’s werken we samen aan echt samenwerken. IT voor vandaag en morgen, met hoogwaardige service en voorspelbare kosten.

De complete IT-oplossing van i4 bestaat uit:

  • Een Microsoft 365-licentie;
  • Beveiliging met Cisco-standaard;
  • Back-up van de Office 365 clouddata;
  • ICT-beheer op basis van een vaste prijs per maand;
  • Centrale, uniforme e-mailhandtekening.

Vragen over de complete IT-werkplek?

088 30 40 700

Neem contact met ons op

Hoe realiseert i4 de complete IT-werkplek?

i4 kiest samen met jou een complete oplossing, die helpt jouw bedrijfsdoelen eenvoudig en snel te behalen. Met onze slimme adoptieprogramma’s komen we samen tot de ideale IT-werkplek voor jouw organisatie. Samen bekijken we het ideale plaatje. Is iets niet helemaal duidelijk, dan helpen we met data driven inzichten. Door te focussen op mogelijkheden en ‘end-to-end’ schaalbare technologie ontstaat jouw ideale, veilige IT-oplossing. Je betaalt voor innovatie en voor wat je gebruikt. De gehele omgeving is zelf te beheren. Zo zet je jouw IT-oplossing optimaal in.

Blauwdrukken van jouw organisatie?

Elke organisatie werkt op een andere manier maar ook met andere applicaties. Het is vanuit ons van belang dat wij dit samen inventariseren, om zo de best mogelijke blauwdruk maken; een maatwerkpak qua inrichting gericht op hoe de mensen werken. Met eenvoud, pragmatische en slimme automatisering zorgen wij dat IT gaat werken op de meest efficiëntie manier met een het ‘Zero Touch’-beleid als uitgangspunt.

Wij verrassen onze klanten graag en zien door deze manier van werken dat geautomatiseerd werkplekken uitrollen een zeer efficiëntere manier is en dit positief uitwerkt op de ervaring van de eindgebruiker. Iedereen wil immers geen IT-gedoe, maar wel een heldere aanpak!

IT-werkplek in de Cloud, nu al je vragen in een e-book