De complete IT-werkplek! Een veiligere omgeving door standaardisatie.

Altijd en overal inzicht in het netwerk

Ga voor een complete IT-werkplek

Kies een complete IT-oplossing voor jouw werkplek met i4. Voor een ideale werkplek zijn de vorm en plaats ondergeschikt. Het belangrijkst is standaardisatie, optimaal samenwerken, veiligheid en gemak. Bij i4 is Managed IT daarom het uitgangspunt. Alleen op die manier haal je met slimme IT alles uit jouw bedrijf.

I4 biedt jou bewezen IT-toepassingen van morgen, zoals beveiliging met de Cisco-standaard en een Microsoft 365-licentie. Alles in een complete, Managed IT-oplossing, zodat jij geen lastig te beheren werkplekken of servers hebt. Regel alles in ons self-service en data driven portal iVOR. Met slimme adoptieprogramma’s werken we samen aan echt samenwerken. IT voor vandaag en morgen. Met hoogwaardige service en voorspelbare kosten.

De complete IT-oplossing van i4 bestaat uit:

  • Een Microsoft 365-licentie;
  • Beveiliging met Cisco-standaard;
  • Backup van de 365 cloud data;
  • ICT-beheer op basis van een vaste prijs per maand;
  • Centrale e-mailhandtekening.

Vragen over de complete IT-werkplek?

088 30 40 700

Neem contact met ons op

Hoe realiseert i4 de complete IT-werkplek?

i4 kiest samen met jou een complete IT-oplossing, die helpt jouw bedrijfsdoelen gemakkelijk en snel te behalen. Met onze slimme adoptieprogramma’s komen we samen tot de ideale IT-werkplek voor jouw bedrijf. Veranderingen voeren we met onze portal iVOR snel door. Zo zet je jouw IT-oplossing optimaal in.

Samen bekijken we het ideale plaatje. Is iets niet helemaal duidelijk, dan helpen we met data driven inzichten. Door te focussen op mogelijkheden en end-to-end schaalbare technologie ontstaat jouw ideale, veilige IT-oplossing. Je betaalt voor innovatie en voor wat je gebruikt. De gehele omgeving is zelf te beheren.