Data-Driven Netwerken! Altijd en overal inzicht. Word de regisseur over jouw apparaten met data driven netwerken.

 

Standaardisatie en efficiënter beheer

Waarom heeft jouw organisatie een data driven en self-service netwerk nodig?

Als ondernemer wil je vooruit, en downtime en storingen zorgen voor tijdsverlies. Krijg grip op jouw IT. i4 organiseert jouw complete IT-oplossing met to-end schaalbare technologie. Beheer alles vanaf één plek in een data driven en self-service portal.

Binnen onze portal iVOR beheer je jouw volledige IT-omgeving. Altijd en overal inzicht in het netwerk en zelf regisseur over al je apparaten. Dat is niet alleen simpel en eenvoudig. Het biedt je optimale bescherming tegen gevaren van binnen en buiten jouw organisatie. Kies voor maximale snelheid en veiligheid. Voor vandaag en morgen.

Met i4 krijg je deze Managed IT-oplossingen:

  • Managed Firewall (inclusief hardware)
  • Managed Switch (inclusief hardware)
  • Managed Router (inclusief hardware)
  • Managed WiFi (per Access Point)
  • Managed Advanced Firewall MX
  • Beheer & onderhoud van het Netwerk

Vragen over Data-Driven Netwerken?

088 30 40 700

Neem contact met ons op

i4 realiseert een data driven en self-service network met Managed IT

Jouw IT-fundament wordt beheersbaar en schaalbaar met een end-to-end oplossing. i4 zorgt voor inzicht in jouw netwerk, met een focus op veiligheid en beschikbaarheid van informatie en applicaties. Wij zijn de managing partner die voortdurend met je meedenkt.

Het data driven en self-service netwerk van i4 is schaalbaar en eenvoudig te beheren. Je doet meer met minder resources, dankzij het overzichtelijke iVOR-portal. i4 helpt je met geavanceerde monitoring, acute ondersteuning en remote troubleshooting. Wij hebben de kennis om jouw uitdagingen snel en adequaat op te lossen.

Jouw netwerk gemanaged door i4

i4 staat bekend als een gebruiksvriendelijke IT leverancier met veel mogelijkheden. Om de mogelijkheden van i4 optimaal te hebben wij  passende dienstverlening ontwikkeld. Of het nu ondersteuning is bij het implementeren van hardware of het uitbesteden van beheer; i4 is de partner die je totaal kan ontzorgen.

Modulaire dienstverlening

De i4 dienstverlenging is zodanig modulair opgebouwd dat elke aanvulling op de infrastructuur direct toegevoegd kan worden op het bestaande IT. Onze expertise maakt  onze dienstverlening tot de perfecte aanvulling op uw IT-omgeving.

Wat kunnen wij voor je beheren?

Managed IT omvat monitoring van uw IT omgeving, minor changes, rapportages en ondersteuning vanuit de i4 servicedesk. Alle componenten zoals firewalls, switches en access points kunnen wij beheren.