E-mail beveiliging met Cisco Cloud Mailbox Defense

E-mail blijft een van de belangrijkste punten waar aanvallen op het bedrijfsnetwerk ontstaan. E-mailadressen zijn vaak gemakkelijk te vinden en als je er één kent, zijn andere binnen dezelfde organisatie vaak niet moeilijk te achterhalen. En hoewel we ons steeds beter bewust zijn van de gevaren, speelt bij e-mail de menselijke factor een grote rol.

Dat heeft lang niet altijd te maken met onoplettendheid en zeer zelden met kwade opzet van de medewerker. Criminelen worden steeds slimmer en hun trucs steeds geavanceerder. Dus hoewel ze ‘met hagel schieten’, schieten ze soms toch raak.

Beveiliging van e-mail is dus een absolute must voor élke organisatie. Het moet één van de primaire bouwstenen van je cybersecurity-beleid zijn. Daarom bieden wij de beste e-mailbeveiliging aan.

Cisco Cloud Mailbox Defense voor Microsoft 365: geavanceerde e-mailsecurity

Steeds meer organisaties maken gebruik van e-mail als clouddienst, veelal via Microsoft 365 of Exchange Online. Een cloudgerichte security-oplossing voor e-mail is daarbij noodzakelijk, het liefst één die eenvoudig te implementeren is en gebruikers en mailboxen beschermt tegen aanvallen.

Cisco Cloud Mailbox Defense is volledig geïntegreerd met Microsoft 365. Dit biedt een volledig overzicht op en inzicht in inkomende, uitgaande én interne berichten. Het vormt een extra beveiligingslaag bovenop Microsoft Defender. Mocht deze onverhoopt alsnog malware doorlaten, vangt Mailbox Defense deze af.

Mailbox Defense detecteert e-mailbedreigingen en blokkeert deze. Dit doet het zonder dat het het e-mailverkeer wijzigt en zonder extra inspanning, voor beheerder en gebruiker. De dienst is eenvoudig te implementeren en te gebruiken, training is hiervoor niet nodig.

Vragen over onze diensten?

Download de brochure of neem contact met ons op

 

088 30 40 700

Neem contact met ons op

Het beste van Cisco intelligence

Cisco Cloud Mailbox Defense is gebouwd op de bouwstenen van Cisco Secure Email-technologie, dat voorziet in het blokkeren van inkomende én uitgaande bedreigingen. Daarnaast verkrijg je hiermee verfijnde controle over je policies.

Mailbox Defense doet daar nog een schepje bovenop door te profiteren van geavanceerde ‘intelligence’ van Cisco die zich bewezen heeft in andere diensten, zoals Malware Defense en Analytics. Daarmee krijg je naast de standaard e-mailbescherming de mogelijkheid om interne berichten te monitoren en standaard policies in te regelen.

Oftewel: Cisco Cloud Mailbox Defense biedt je het beste van Cisco intelligence om jouw mailverkeer op een eenvoudige en toch alomvattende manier te beschermen.

Bescherm jouw IT-omgeving gericht met Endpoint Protection en Internet Gateway-check

Terug naar Managed Security Services