Draadloze netwerken – Cisco Wireless

Als organisatie kun je niet meer zonder: draadloze netwerken. Medewerkers verwachten dat ze draadloos kunnen werken, zonder onderbrekingen. En daar zit juist de grootste uitdaging voor organisaties: een naadloze, draadloze ervaring voor medewerkers, die daarnaast ook nog eens veilig is. Waar ze zich ook bevinden: het moet gewoon goed werken. Dat kan met de Wireless oplossingen van Cisco.

Cisco hardware en software voor wireless networking

Wij leveren hardware van Cisco die het mogelijk maken om een wireless networking naar een ongekend nieuw niveau te tillen (Cisco Wireless). Van traditionele access points voor binnen én buiten, draadloze controllers tot access points die via de cloud te beheren zijn. Voor kleinere netwerken zijn de controller-loze access point een uitkomst.

Deze hardware werkt naadloos samen met de software van Cisco voor het beheer van je draadloze netwerk. Cisco DNA software biedt inzicht in alles wat er gebeurt op je netwerk, inclusief de mogelijkheid om in te grijpen wanneer nodig. Met de locatie gebaseerde analyses kun je gebruikers een nog betere ervaring bieden.

Enkele voordelen van Cisco DNA software zijn:

  • Snel gevaren opsporen en stoppen;
  • Gebruikerservaring verhogen;
  • Eenvoudig workflows automatiseren;
  • Nuttige inzichten verkrijgen.

Cisco DNA Analytics en Assurance helpen de beschikbaarheid en prestaties van grote netwerken, zoals Enterprise Netwerken, te garanderen.

Cisco Wifi 6-oplossingen

Wifi 6 is dé nieuwe standaard voor Wifi. Cisco Wifi 6-oplossingen zijn er klaar voor om geheel nieuwe mobiele ervaringen mogelijk te maken. Het biedt een nóg betere performance, hogere snelheden, meer analysemogelijkheden en een betere gebruikerservaring. Het is betrouwbaar en laat IoT-apparaten veilig verbinden met de hoogste prestaties, ook voor omgevingen met hoge dichtheid, zoals collegezalen, winkelcentra, stadions en productiefaciliteiten. Het is krachtig en tegelijkertijd eenvoudig in gebruik en beheer.

Cisco levert speciale Wifi 6 apparatuur, namelijk acces points en wireless controllers. Uiteraard kan het beheer wederom eenvoudig uitgevoerd worden met Cisco DNA software.

Wifi 6 biedt daarnaast een naadloze integratie met 5G mogelijkheden. Hierdoor ervaren medewerkers, waar ze ook zijn, dezelfde hoge prestatie van het netwerk.

Terug naar Managed Networking Services

Vragen over Networking?

Download de brochure of neem contact met ons op

 

088 30 40 700

Neem contact met ons op