De diensten van i4: Managed IT-Services

i4 laat organisaties focussen op hun corebusiness door toekomstbestendige high-end IT-oplossingen te integreren in de dagelijkse werkzaamheden.

Network as a Service powered by i4

Laat het netwerk meegroeien met de business

Met de Managed Networking Services van i4 focus je op netwerk-oplossingen met voorspelbare kosten en zonder voorinvestering. Als preferred partner van Cisco halen we het beste uit Meraki-apparatuur. Wij hebben de ervaring en expertise om Cisco-oplossingen voor je te installeren en te beheren.

i4 verzorgt de implementatie en configuratie van jouw netwerkoplossing. Wij nemen de complexiteit in het beheer weg, waardoor je geen risico op downtime of imago-schade hebt. Met de Managed Networking Services van i4 garanderen wij dat Cisco Meraki slim werkt voor jouw organisatie.

Door middel van Network as a Service stellen we je in staat om voor een vast bedrag per maand gebruik te maken van een Next-Generation Cloud-Managed netwerk oplossingen. Het beheer, aanschaf en installatie regelen wij, waardoor jij je kunt focussen op het ondersteunen van je business.

Managed Networking Services

Proactieve cybersecurity met i4

Managed Security Services

Met de Managed Security Services van i4 bescherm je jouw organisatie tegen malware, phishing en ransomware. Wij bundelen de kracht van EndPoint Protection, Internet Security Gateway en Cloud Monitoring voor optimale cybersecurity. Zo behoud je controle over de snelle veranderingen in technologie.  

Met de Managed Security Standaard biedt i4 cybersecurity die jouw organisatie helpt aanvallen automatisch te stoppen. De Managed Security Advanced voegt daar de Threat Reponse-oplossing aan toe. Security-consultants van i4 detecteren en analyseren alle inkomende bedreigingen, en blokkeren deze als dat nodig is. Managed Security Premium biedt toekomstbestendige cybersecurity door jouw cloud te monitoren. De i4 security-consultants houden alle bedreigingen in de cloud tegen.

Managed Security Services

Centraal IT-beheer door i4

Managed Workplace Services

Met de Managed Workplace Services van i4 krijgt u een toekomstbestendige IT-totaaloplossing. Kies voor de nieuwste technieken, optimale service en uitstekende ondersteuning. Onze diensten zijn gebouwd met Security by Design als uitgangspunt.

Als zichtbare IT-beheerder voeren wij preventief onderhoud uit, controleren de hardware en doen een performance check. i4 zet productiviteit, communicatie en samenwerken bij IT-beheer hoog in het vaandel. Dat leidt tot een oplossing voor de lange termijn.

Managed Workplace Services

Vragen over de diensten?

Neem contact met ons op

088 30 40 700

Of ga naar onze contact pagina