Serverbeheer, monitoring op ieder moment van de dag

Professioneel serverbeheer

Het installeren van systemen, het bewaken van patch-levels en het installeren hiervan, monitoren van systeem-logs, het proactief monitoren van problemen en het oplossen ervan of het aanmaken of wijzigen van gebruikersaccounts. Het zijn allemaal verantwoordelijkheden van een systeembeheerder. Jouw IT-oplossing blijft niet in topconditie zonder de hulp van een systeembeheerder. 

Vragen over de diensten?

088 30 40 700

Neem contact met ons op

Serverbeheer voor organisaties 

Systeembeheer is binnen de IT een specialisatie. Het is niet iets wat je er even bij doet. Al helemaal niet als je een ondernemer bent. Dit is werk voor een Fulltime IT’er. Voor een organisatie is het vaak niet haalbaar om hier iemand apart voor in dienst te nemen. De kosten staan niet in verhouding met wat het oplevert. i4 begrijpt dat. Door systeembeheer uit te besteden haal je de expertise van een heel team systeembeheerders in huis, voor een vast bedrag per maand.  

IT Outsourcing 

Jouw expertise mag dan wel niet bij IT liggen, de onze ligt daar wel. Laat ons doen waar we ontzettend goed in zijn. Op het moment dat je jouw systeembeheer uitbesteedt aan i4 heb je altijd een team van helden voor handen die jouw IT-systeem met zorg en aandacht zullen beheren. Hierdoor heb je geen omkijken meer naar jouw IT-oplossing. Wij zorgen gewoon dat het werkt. Is iets niet helemaal naar wens, dan kun je dit natuurlijk aangeven. Dan gaan wij samen kijken of we het kunnen realiseren. 

Kosten Serverbeheer 

Serverbeheer van i4 is een onderdeel van het i4BEHEER-contract. Naast de aanschafwaarde voor de hardware betaal je maandelijks een bedrag voor jouw oplossing. Wat het je exact zal gaan kosten, kunnen we nu nog niet zeggen. Dat is afhankelijk van wat je zoekt in een oplossing. Het is wel zo dat je bij i4 alleen betaalt voor dat wat je echt gebruikt. Hierdoor behoud je als ondernemer de flexibiliteit om te kunnen groeien en krimpen als dat nodig is.