Microsoft 365, de toekomst van samenwerken

Microsoft 365, de betere manier van samenwerken

De dagen dat iedere medewerker achter zijn eigen bureau zijn werk deed vanaf één computer zijn voorbij. De nieuwe technologie van vandaag betekent dat medewerkers van nu kunnen (samen)werken op ieder moment van de dag,
van waar ze maar willen. Of het nu in hetzelfde kantoor is of aan de andere kant van het land.

Wist je dat…

Zakelijke email op mobiel

…binnen een jaar het percentage van medewerkers die primair vertrouwen zakelijke mail via een mobiel apparaat zoals een Microsoft Surface, tablet of smartphone boven de 50% zal stijgen.

Gebruik van Cloudapps

…in 2018 3.5 miljoen MKB-bedrijven gebruik zullen maken van instant collaboration apps, en 2,5 miljoen kleine bedrijven gebruik zullen maken van web conferencing.

Toekomst visie van het MKB

…71% van de MKB-bedrijven geloven dat mobiele apps een vervanging zullen zijn voor traditionele oplossingen in de nabije toekomst.

Wat is Office 365?

Jouw werkplaats is aan het veranderen. Net als Office!
Iedereen gebruikt Word, Excel, Powerpoint en andere Office Tools. Office 365 maakt daarin de volgende stap. Met dit pakket haal je productiviteit- en samenwerkingstools in huis die jouw manier van werken drastisch zullen veranderen.
De Officeapplicaties die je al kende kun je nu gebruiken op al je devices. Dat betekent dat je kunt werken van waar je maar wilt. Daar zijn geen ingewikkelde instellingen of gevorderde ICT-skills voor nodig. Office web Apps zoalsWord, Excel, Powerpoint en OneNote zijn altijd direct beschikbaar vanuit je browser. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding, en je kunt aan de slag!

Een volledige set aan apps die productiviteit en samenwerking bevorderen.
Als je overstapt naar Office 365 in de Cloud krijg je toegang tot een set nieuwe tools. Skype for Business, SharePoint, Exchange en OneDrive. In het MKB zijn deze applicaties in het bijzonder handig, omdat teamwork en productiviteit van belang zijn om de positie in de markt te behouden met de resources die voor handen zijn.

New call-to-action

Microsoft 365, maak optimaal gebruik van Office

De meeste gehoorde reden voor bedrijven om over te stappen op Microsoft 365 is om beter te kunnen samenwerken. Hier is een overzicht van wat een bedrijf van doen met Microsoft Office 365:

  • Maak een Office 365 teamsite die is toegepast op jouw team. Maak bibliotheken aan voor je documenten, verdeel taken om projecten te managen en verbeter zo de productiviteit van jezelf en je collega’s.
  • Synchroniseer je email, agenda en contacten met Outlook en Outlook Web Apps. Zo kun je altijd makkelijk bij je contactgegevens, en kun je vergaderingen inplannen zonder de Outlook interface te verlaten.
  • Heel eenvoudig online vergaderen via Skype for Business met alle web conferencing features zoals audio, video, filesharing en presentaties.
  • Ontvang 1 Terabyte aan opslagruimte op Onedrive for Business.

Waar en wanneer jij wilt

Met Office 365 in de Cloud kun je een document beginnen te schrijven, om hem vervolgens af te maken op je tablet, om hem dan te delen met al je collega’s. Je hebt geen speciale instellingen nodig, en je betaalt er niks extra’s voor. Afhankelijk van wat je nodig hebt, kan je met jouw office 365 pakket inloggen op alle Microsoft Office apps via de internetbrowser op ieder device. Daarnaast kun je de apps installeren op je computer, smartphone of tablet.
De Apps, zoals Word, PowerPoint, OneNote en Excel, zijn geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Dit betekent
dat je altijd toegang hebt tot dezelfde interface en features, ongeacht je werkt op een pc of mobiel toestel.
Dat wil jij toch ook?

Microsoft 365 versimpelt je IT-management

Als je IT in-house regelt heb je altijd verschillende versies van documenten op verschillende computers en moet je op alle computer alle updates handmatig uitvoeren. Met Office 365 in de Cloud is dat verleden tijd. Alle medewerkers werken letterlijk on the same page, geheel geautomatiseerd. Zo kun je je tijd en resources zo effectief mogelijk inzetten en de focus leggen op groei.

Je data achter slot en grendel

Met Office 365 is je data veiliger dan ooit. Jouw data is van jou en jij controleert het. Jij bepaalt of je het meeneemt of niet als je je abonnement op Office 365 opzegt. Data security is een van de grootste zorgen die mensen hebben bij het overstappen naar de Cloud. Office 365 brengt daar eindelijk rust in met ingebouwde beveiliging en transparantie. Je weet altijd waar je data is opgeslagen en wie er toegang tot heeft. Je e-mail is veilig in de cloud, wat in de praktijk veiliger is als een eigen server op kantoor.

Terug naar Managed Workplace Services