Effectief aan vergaderingen deelnemen

Cisco Webex Meetings

Cisco Webex maakt het mogelijk om gemakkelijk en snel deel te nemen aan een vergadering met collega’s en externen. In slechts een paar stappen kan je een vergadering starten.

Organiseer of neem deel aan vergaderingen vanuit een browser, desktop- of mobiel. Tijdens de vergadering kun je naast audio en video, ook inhoud – zoals uw aantekeningen of whiteboard aantekeningen – delen met de overige deelnemers. Het is niet noodzakelijk om applicaties te downloaden of plug-ins te installeren.

Vragen over de diensten?

Neem contact met ons op

088 30 40 700

Of ga naar onze contact pagina

Gemakkelijk deelnemen aan vergaderingen

Cisco Webex brengt iedereen en alles samen binnen één gebruiksvriendelijk, beveiligd communicatieplatform. De oplossing om slimmer samen te werken is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Samen met i4  

Wij zorgen dat één van onze specialisten jou tijdens het gehele proces begeleid. Daarbij configureren wij de Cisco Webex oplossing. Daarna verzorgen wij de documentatie en de nazorg tijdens het in gebruik nemen van Cisco Webex.

Cisco Partner

Als Cisco Partner biedt i4 een breed scala van Cisco-oplossingen op het gebied van Collaboration, Enterprise Networks, Datacenter en Security.

Naar Managed Workplace Services