Altijd up-to-date door efficient IT-beheer

Centraal IT-beheer door i4

Managed Workplace Services

Met de Managed Workplace Services van i4 krijgt u een toekomstbestendige IT-totaaloplossing. Kies voor de nieuwste technieken, optimale service en uitstekende ondersteuning. Onze diensten zijn gebouwd met Security by Design als uitgangspunt.

Als zichtbare IT-beheerder voeren wij preventief onderhoud uit, controleren de hardware en doen een performance check. i4 zet productiviteit, communicatie en samenwerken bij IT-beheer hoog in het vaandel. Dat leidt tot een oplossing voor de lange termijn.

Vragen over de diensten?

088 30 40 700

Neem contact met ons op

Meer weten?

Lees onze Innax Case over Managed Workplace Services

Microsoft 365

i4 verzorgt de implementatie van Microsoft 365 voor jouw bedrijf, inclusief migratie en integratie van de bestaande omgeving. Alle mogelijkheden zijn probleemloos te gebruiken.

Jouw server

Met het systeembeheer van i4 neemt een team van professionals het beheer van jouw IT-omgeving uit handen. Jouw organisatie hoeft niet meer om te kijken naar IT-beheer.

Jouw desktop

Met het werkplekbeheer van i4 is jouw werkplek automatisch up-to-date, beveiligd en voorzien van support. Je betaalt per werkplek en krijgt voor iedere plek een personal IT-assistent.