Serverbeheer, monitoring op ieder moment van de dag

Professioneel serverbeheer

Het installeren van systemen, het bewaken van patch-levels en het installeren hiervan, monitoren van systeem-logs, het proactief monitoren van problemen en het oplossen ervan of het aanmaken of wijzigen van gebruikersaccounts. Het zijn allemaal verantwoordelijkheden van een systeembeheerder. Uw IT-oplossing blijft niet in topconditie zonder de hulp van een systeembeheerder. 

Vragen over de diensten?

088 30 40 700

Neem contact met ons op

Serverbeheer voor organisaties 

Systeembeheer is binnen de IT een specialisatie. Het is niet iets wat u er even bij doet. Al helemaal niet als u een ondernemer bent. Dit is werk voor een Fulltime IT’er. Voor een organisatie is het vaak niet haalbaar om hier iemand apart voor in dienst te nemen. De kosten staan niet in verhouding met wat het oplevert. i4PROJECTS begrijpt dat. Door systeembeheer uit te besteden haalt u de expertise van een heel team systeembeheerders in huis, voor een vast bedrag per maand.  

IT Outsourcing 

Uw expertise mag dan wel niet bij IT liggen, de onze ligt daar wel. Laat ons doen waar we ontzettend goed in zijn. Op het moment dat u uw systeembeheer uitbesteedt aan i4PROJECTS heeft u altijd een team van helden voor handen die uw IT-systeem met zorg en aandacht zullen beheren. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar uw IT-oplossing. Wij zorgen gewoon dat het werkt. Is iets niet helemaal naar wens, dan kunt u dit natuurlijk aangeven. Dan gaan wij samen kijken of we het kunnen realiseren. 

Kosten Serverbeheer 

Serverbeheer van i4PROJECTS is een onderdeel van het i4BEHEER-contract. Naast de aanschafwaarde voor de hardware betaalt u maandelijks een bedrag voor uw oplossing. Wat het u exact zal gaan kosten, kunnen we nu nog niet zeggen. Dat is afhankelijk van wat u zoekt in een oplossing. Het is wel zo dat u bij i4PROJECTS alleen betaalt voor dat wat u echt gebruikt. Hierdoor behoudt u als ondernemer de flexibiliteit om te kunnen groeien en krimpen als dat nodig is.