Voor iedere werkplek een personal IT-assistent  

Net op dreef, maar staat de snelheid van uw laptop uw werktempo in de weg? Komt dat door een oude computer? Of door oude software-licenties? Ondertussen stapelt het werk zich alleen maar op, en er zijn meer collega’s die graag aan de slag willen.

Werkplekbeheer voor organisaties 

i4PROJECTS biedt werkplekbeheer oplossingen voor organisaties. Hierdoor zijn soortgelijke problemen verleden tijd. Uw werkplek is altijd automatisch up-to-date, beveiligd, voorzien van support en u betaalt per werkplek. Met i4PROJECTS werkplekbeheer bent u voorzien van alle gemakken van een inpandig ITafdeling en bereikbaar met 1 druk op de knop. 

Vragen over de diensten?

088 30 40 700

Neem contact met ons op

Download hier de Werkplekbeheer Brochure

Meer weten over Werkplekbeheer?

Werkplek support 

Werkplekbeheer komt met een eerstelijnssupport waar u en uw collega’s direct te recht kunnen als een incident met IT jullie belemmerd in het werk. Hierdoor zijn zij in no-time weer upand running. Onze supportafdeling is bemand door gecertificeerde IT-helden die elk probleem met precisie en uiteraard veel plezier voor u oplossen. Daarnaast proberen zij ook problemen op proactieve wijze te voorkomen door cruciale software-patches uit te voeren op het moment dat u geen gebruik maakt van uw werkomgeving.

Werkplekbeheer in een vast maandbedrag per gebruiker 

Werkplekbeheer van i4PROJECTS is een dienst die u maandelijks betaalt per werkplek. Wat werkplekbeheer exact zal gaan kosten is afhankelijk van het risico dat u wil afdekken. Samen zoeken we naar de balans tussen de mogelijke problemen die kunnen ontstaan en de mate waarin support deze problemen voor u kunnen voorkomen of verhelpen. Op die manier bent u flexibel en houdt u grip op uw risicomanagement. U betaalt alleen voor wat uw nodig heeft en wat u gebruikt.