Uw cloudtoegang beveiligen met Umbrella

Hoe werkt Cisco Umbrella? 

De inzichten die Umbrella dagelijks verzamelt worden gebruikt om geavanceerde netwerkbeveiliging te bieden voor elk apparaat. Dit gebeurt ongeacht de tijd en de plek waar Umbrella gebruikt wordt. Uit geautomatiseerde analyses kunnen vreemde activiteiten, zoals bijvoorbeeld een botnet, snel worden geconstateerd. Het komt vaak voor dat hackers gebruik maken van DNS voor een botnet omdat deze heel dynamisch is terwijl een IP-adres vaak vlug wordt geblokkeerd door de ISP. Cisco Umbrella blokkeert de DNS requests als deze verwijst naar een onveilige host. De aanvraag wordt verwerkt in de cloud van Cisco Umbrella waardoor de eigenlijke bedreiging nooit op uw netwerk zal aankomen.  

Uw netwerk beschermen tegen ransomware 

Cisco Umbrella biedt een sterke oplossing tegen phishing, exploitkits, en typosquating (go0gle.com ipv google.com), maar Umbrella is vooral bekend als één van de weinige oplossingen die een goede bescherming biedt tegen ransomeware. De meeste ransomeware maken een callback naar het botnet van de hacker om de encryptie sleutel op te halen. Cisco Umbrella blokkeert de callback en informeert u over de geïnfecteerde host.

Vragen over security?

Download de brochure of neem contact met ons op

 

088 30 40 700

Neem contact met ons op

Managed Security per Endpoint per maand

i4 is de enige Cisco Partner die het mogelijk maakt om de Cisco Security producten via een maandelijks abonnement beschikbaar te maken. Alle producten versterken elkaar binnen een Cisco ecosysteem. We bieden daarom naast de losse licentie ook bundels aan waarbij we bijvoorbeeld Cisco Umbrella en Cisco AMP for Endpoints in een licentie kunnen leveren. Hierdoor maken we cybersecurity een stuk toegankelijker voor kleine tot hele grote organisaties.

Managed Security Services is de ideale oplossing voor organisaties die moeite hebben om de snelle veranderingen in de technologie bij te kunnen of willen houden. Dagelijks worden nieuwe vormen van malware, phishing en ransomware op het internet verspreid. i4 bundelt de krachten van EndPoint Protection, Internet Security Gateway en Cloud Monitoring en biedt deze service op- en afschaalbaar aan. Op deze manier ontzorgt i4 organisaties op het gebied van Cyber Security.

Ook veilig buiten het bedrijfsnetwerk 

De meeste organisaties zijn in het bezit van een firewall, maar door de toegenomen dreiging van cybercrime is dat niet meer genoeg om de veiligheid te garanderen. Daarnaast neemt gebruik van mobiele apparaten zoals laptops en smartphones toe. We werken op verschillende locaties en met verschillende browser-based applicaties zoals Office 365, Workspace 365 of Dropbox. Sommige bedrijven proberen deze apparaten te beveiligen middels een VPN-tunnel. Al het dataverkeer moet dan eerst langs de security appliances voordat het bij de gebruiker aankomt. Uit de praktijk blijkt dat gebruikers vaak vergeten om de VPN-tunnel in te schakelen of ze schakelen hem juist uit omdat het zorgt voor een tragere internetverbinding. Met een roaming client van Cisco Umbrella zijn medewerkers altijd en overal beveiligd zonder dat er gebruik wordt gemaakt van een VPN-tunnel. Hierdoor is het apparaat ook veilig buiten het bedrijfsnetwerk om.  

 

Terug naar Managed Security Services

Bescherm jouw IT-omgeving gericht met Endpoint Protection en Internet Gateway-check