Managed Security Services

Proactieve cybersecurity met i4

Proactieve cybersecurity met i4

Technologie staat niet stil. De manier waarop we werken, informatie delen en opslaan, oftewel hoe we werken, verandert ook continu. Kwaadwillenden veranderen hun methodes om bij jouw informatie te komen, bijna net zo snel.

Cybersecurity staat dus bij veel organisaties hoog op de agenda, en terecht. Maar hoe houd je als organisatie het hoge tempo bij? Het antwoord is simpel: door het niet zelf te doen.

Geef je cybersecurity uit handen aan experts die hier dag in, dag uit, mee bezig zijn. Die weten wat er speelt, wat er nieuw is en welke oplossingen het beste zijn. Die 2 of 3 stappen vooruit lopen op het gebied van beveiliging. Dat zijn de Managed Security Services van i4: proactieve cybersecurity voor jouw organisatie.

Wij bundelen de kracht van EndPoint Protection, Internet Security Gateway en Cloud Monitoring voor optimale cybersecurity. Zo behoud je controle over de snelle veranderingen in technologie.

i4 Cyber Security: meer dan standaard

Cyber Security is een verzamelnaam voor alles waarmee een organisatie zijn netwerk en data beschermt tegen aanvallen van buitenaf; malware, phishing en ransomware. i4 Managed Security neemt jou de beveiliging uit handen.

Met Managed Security Standaard heb je alles in huis om aanvallen te stoppen. Automatisch, zodat je er geen omkijken naar hebt.

Advanced Security in het kwadraat

Daarnaast hebben we de mogelijkheid om onze security consultants voor je aan het werk te zetten. Met de Threat Response oplossing detecteren en analyseren zij inkomende bedreigingen. Indien nodig blokkeren ze deze direct. Daarnaast worden Android en iOS devices voorzien van security-oplossingen. Zo zijn ook de mobiele apparaten in je netwerk optimaal beveiligd. Dit krijg je met Managed Security Advanced.

Premium Security voor iedereen

Tot slot is er ook nog Managed Security Premium, waarmee wij ook jouw cloudomgeving monitoren en zo inspelen op toekomstige bedreigingen. Met Cloud monitoring detecteer je afwijkend gedrag in jouw netwerk binnen Microsoft Azure, Amazon Web Services en Google Cloud. Met een applicatie die het verkeer op locatie monitort, krijgen de security-consultants van i4 meer inzicht in de cloud. Bedreigingen worden eerder tegengehouden.

Wij hebben dus voor ieder cybersecurity vraagstuk een passende oplossing. Deze vullen wij in met oplossingen van onder andere Cisco en Microsoft. Ben je benieuwd naar de individuele oplossingen? Daarover lees je hieronder meer.

Vragen over Security?

Download de brochure of neem contact met ons op

 

088 30 40 700

Neem contact met ons op

Gratis online IT-securityscan voor een goed beveiligd netwerk

 

Identiteitsbeveiliging

Medewerkers loggen in op het bedrijfsnetwerk en zijn daarmee een doelwit van kwaadwillenden. Met de inloggegevens weten criminelen zich toegang tot jouw netwerk te verschaffen, met alle gevolgen van dien. Je kunt er als organisatie de handen vol aan hebben om dit te beveiligen, vooral als je aan de andere kant niet in wil leveren aan gebruiksgemak.

Moderne oplossingen voor identiteitsbeveiliging bieden een oplossing voor deze spagaat: een veilige omgeving zonder dat je inlevert op gebruiksgemak. Oplossingen die hieraan bijdragen zijn:

Naast het beveiligen van de identiteit en inloggegevens, speelt segmentatie hier een rol.

Lees hier meer over Identiteitsbeveiliging

 


Endpoint security

Geïnfecteerde devices zijn een bedreiging voor jouw organisatie. Via malware verkrijgen kwaadwillenden eenvoudiger toegang tot het netwerk. Vooral voor devices die mee naar huis genomen worden, of BYOD-devices, geldt dat je als organisatie niet altijd de controle meer hebt op wat ermee gebeurt.

Voorkomen is beter dan genezen, dus je endpoints – of dat nu werkplekken of servers zijn – beschermen is belangrijk.

Cisco Security Endpoint

 

 

Hiervoor maken we gebruik van de hoogwaardige antivirus- en malware-oplossing van Cisco, namelijk Cisco Advanced Malware Protection (AMP). Daarmee beveiligen we jouw netwerk dankzij gedragsanalyse en wordt er direct ingegrepen bij aanvallen van buitenaf.

Lees hier meer over Endpoint Security

 

 

Bescherm jouw IT-omgeving gericht met Endpoint Protection en Internet Gateway-check

Firewall

Naast dat endpoints en inlogpogingen beschermd moeten worden tegen aanvallen, is het ook belangrijk om directe dreiging van buitenaf te elimineren. Vroeger volstond het om de hosts en poorten te beveiligen, tegenwoordig is dat niet langer afdoende.

Een NextGen (Next Generation) Firewall is een absolute must om het verkeer in alle lagen van het IT-netwerk te identificeren en analyseren. Daarnaast worden ontwijkende, versleutelde en peer-to-peer toepassingen gecontroleerd en beheerd.

De NextGen Firewall die wij aanbieden is van Cisco Meraki, deze wordt opgenomen in alle (draadloze) toegangspunten en beveiligingsapparatuur waardoor het jouw netwerk optimaal beveiligt tegen schadelijke software en kwaadwillende ‘bezoekers’.

Lees hier meer over NextGen Firewall

 

 

Internet security

Met surfen en zoeken op internet kan een medewerker (onbewust) op malafide content stuiten; als organisatie wil je voorkomen dat hierdoor een aanval op jouw netwerk kan plaatsvinden. Cisco Umbrella is de cloudoplossing die op basis van DNS beveiliging bedreigingen op het web al constateert voordat er verbinding met de bron gemaakt wordt.

Ook wordt de zoekgeschiedenis op devices inzichtelijk, zelfs als ze offline zijn, zodat aanvallen voorkomen kunnen worden voordat er (opnieuw) verbinding met internet wordt gemaakt.

En mocht er toch een bedreiging langs de beveiliging komen, dan spoort Cisco Umbrella deze op en maakt deze onschadelijk. De aanval wordt achteraf geanalyseerd om zo te voorkomen dat eenzelfde aanval nog eens plaats kan vinden. Cisco Umbrella is dus zeer effectief in internet security.

 

Lees hier meer over Internet Security

 

 

E-mail security

Eén van de meest kwetsbare punten binnen het bedrijfsnetwerk is e-mail. Een gemiddelde medewerker ontvangt tientallen zo niet honderden e-mails per dag. En elk bericht kan een potentiële dreiging voor het bedrijfsnetwerk zijn.

E-mail security is dus niet optioneel maar een absolute must voor elke organisatie. Daarom werken wij met geavanceerde e-mailbeveiliging van Cisco en/of Microsoft:


Beveiliging Microsoft Cloud

Vrijwel elke organisatie gebruikt wel íets van Microsoft Cloud. Of het nu een volledige Microsoft 365 suite is, of losse diensten als Teams, Exchange Online of SharePoint Online, tot organisaties die (een deel van) de workload in Microsoft Azure draaien: Microsoft Cloud is niet meer weg te denken.

Microsoft heeft de infrastructuur beveiligd tegen bedreigingen, maar dit geldt niet voor jouw data. Daarvoor ben je als organisatie zelf voor verantwoordelijk. Hiervoor zetten wij verschillende oplossingen in:

  • Microsoft Azure Multi-Factor Authentication: voeg een extra beveiligingslaag toe bij aanmelden
  • Microsoft Defender voor Microsoft 365: bescherm e-mails tegen phishing, malware en virussen, detecteer onveilige links in e-mails
  • Beveiligen van bestanden, documenten en Teams-kanalen op basis van (data)classificatie
  • Beheer van (data op) mobiele apparaten middels Mobile Device Management (MDM), waarbij wij de controle behouden op bedrijfsdata op smartphones en tablets

Lees hier meer over Microsoft Cloud beveiliging

Bescherm jouw IT-omgeving gericht met Endpoint Protection en Internet Gateway-check

Download ons E-Book hier

i4 Security & Network Operations Center (SNOC)

Vanuit het SNOC in Ede beveiligen, monitoren en bewaken onze security-specialisten de IT-infrastructuur en data van al onze klanten tegen mogelijke (geavanceerde) bedreigingen en (compliance-)risico’s.

Hierbij kun je denken aan inbreuk op privacy, datalekken, ransom- of malware, diefstal van inloggegevens etc. Alle bedreigingen, aanvallen en incidenten worden geanalyseerd en automatisch opgevolgd. Wij maken hiervoor gebruik van het Cisco SecureX cloud security platform, waarmee wij nog sneller onbekende bedreigingen kunnen identificeren.

Ook bieden we Security Information and Event Management, kortweg SIEM; een geavanceerde tool waarmee verdachte netwerkactiviteit opgespoord kan worden en middels incident response actie ondernomen kan worden op dergelijke activiteiten. Ook biedt het inzicht in de dagelijkse activiteit op jouw netwerk, een kritisch onderdeel van IT security.

i4 is daarbij ISO27001 gecertificeerd, informatiebeveiliging zit in ons DNA. Hier zijn onze processen en oplossingen die wij onder andere vanuit het SNOC aanbieden op ingericht. Met het SNOC nemen wij jouw IT security uit handen.

Lees hier meer over onze SNOC

 

 

Managed Security per endpoint in een maandelijks abonnement

i4 Managed Security Services biedt elke organisatie een beveiligingsoplossing op maat. Hiervoor gebruiken wij veelal diensten van Cisco, eventueel aangevuld met oplossingen van o.a. Microsoft.

De Cisco diensten kunnen als losse licenties worden afgenomen, maar wij bieden ook bundels van licenties aan. Dit is interessant omdat de oplossingen van Cisco op zichzelf hoogwaardige beveiliging bieden, maar elkaar juist ook versterken als ze samen worden afgenomen en geïmplementeerd.

Als Managed Service Provider van Cisco bieden wij je de diensten in een maandelijks abonnement aan, waarbij je betaalt per endpoint. Daardoor is ons aanbod geschikt voor vrijwel elke organisatie, van klein tot groot.

i4 Managed Security Services zijn de ideale oplossing voor elke organisatie die moeite heeft om de snelle veranderingen in het IT-landschap bij te kunnen houden, of die daar geen tijd en moeite in wil steken. Dagelijks worden nieuwe vormen van malware, phishing en ransomware op het internet verspreid en daarop inspelen is een continu, noodzakelijk proces.

i4 bundelt de krachten van EndPpoint Protection, Internet Security Gateway en Cloud Monitoring en biedt deze services schaalbaar aan. Zo ontzorgen we organisaties op het gebied van cyber security.

Wil je meer weten over hoe wij van i4 jouw organisatie kunnen helpen bij security vraagstukken? Wij denken graag met je mee, neem daarvoor contact met ons op!

Contact onze professionals