Altijd en overal inzicht in het netwerk

Proactieve cybersecurity met i4

Managed Security Services

Met de Managed Security Services van i4 bescherm je jouw organisatie tegen malware, phishing en ransomware. Wij bundelen de kracht van EndPoint Protection, Internet Security Gateway en Cloud Monitoring voor optimale cybersecurity. Zo behoud je controle over de snelle veranderingen in technologie.  

Met de Managed Security Standaard biedt i4 cybersecurity die jouw organisatie helpt aanvallen automatisch te stoppen. De Managed Security Advanced voegt daar de Threat Reponse-oplossing aan toe. Security-consultants van i4 detecteren en analyseren alle inkomende bedreigingen, en blokkeren deze als dat nodig is. Managed Security Premium biedt toekomstbestendige cybersecurity door jouw cloud te monitoren. De i4 security-consultants houden alle bedreigingen in de cloud tegen.

Vragen over de diensten?

088 30 40 700

Neem contact met ons op

Meer dan standaard

Met Managed Security Standaard heb je de cybersecurity om aanvallen te stoppen. Endpoint Protection en een Internet Security Gateaway checkt benaderde domeinen en IP-adressen en blokkeert kwaadaardige adressen automatisch. Endpoint Protection verbetert de beveiliging op ieder endpoint (Windows, MacOS en Linux). Managed Security Standard is volautomatisch en wordt niet geanalyseerd door security-consultants. Dat kan op nacalculatie alsnog worden gedaan.

Advanced in het kwadraat

Managed Security Advanced biedt naast geautomatiseerde cybersecurity een Threat Response-oplossing. Met Threat Response detecteren en analyseren de security-consultants van i4 alle inkomende bedreigingen. De bedreiging wordt geblokkeerd als dat nodig is. Daarnaast worden Android en iOS devices voorzien van security-oplossingen, in combinatie met Mobile Device Management. Zo zijn ook de mobiele apparaten in uw netwerk optimaal beveiligd.

Premium voor iedereen

Focus op de toekomst met Managed Security Premium, dat je optimale cybersecurity in de cloud geeft. Met Cloud monitoring detecteer je afwijkend gedrag in jouw netwerk binnen Microsoft Azure, Amazon Web Services en Google Cloud. Met een applicatie die het verkeer op locatie monitort, krijgen de security-consultants van i4 meer inzicht in de cloud. Bedreigingen worden eerder tegengehouden.