Cloud Managed Switches

Cisco switches bieden prestaties, true zero-touch cloud-provisioning, netwerkzichtbaarheid en remote troubleshooting voor installaties van elk formaat.

Eenvoudig en Krachtig 

De Access en Aggregation Layer Switches van Cisco vormen de backbone voor netwerken van elke omvang. Een elegante, intuïtieve beheerservaring wordt gecombineerd met veilige, schaalbare en robuuste prestaties. 

Eenvoudig te implementeren, beheren en troubleshooten 

Met echte zero touch-voorzieningen kunnen Cisco switches vooraf worden ingesteld en volledig vanuit een webbrowser worden geconfigureerd. De managementervaring van Cisco versnelt en vereenvoudigt het werk van de netwerkingenieur. 

Het troubleshooten van netwerkproblemen, vooral op externe locaties, kan de kosten van het uitvoeren van deze bedrijfskritieke service aanzienlijk verhogen. Cisco switches bieden baanbrekende tools voor remote troubleshooting, zodat schaalvergroting van een Cisco netwerk niet hoeft te betekenen dat het netwerk complexer wordt. 

Op uw gemak alle voor- en nadelen van de Meraki MS serie bekijken?

Download de datasheet van de MS Serie. Hierin vindt u een overview van de productlijn, highlights, de features en capabiliteit van het product en veel meer. U kunt ook altijd contact met ons opnemen.

088 30 40 700

Neem contact met ons op

High Performance en Flexibel 

Cisco switches bieden de essentiële functies voor het bouwen van krachtige netwerken die kunnen helpen naadloze netwerkservices te onderhouden. Multigigabit Ethernet benut de bestaande infrastructuur beter waardoor een groter internetabonnement niet per se nodig is. Switches kunnen fysiek worden gestapeld via speciale razendsnelle bekabeling en cross-stack link aggregation die wordt gebruikt om een flexibele verbinding met de netwerkkern tot stand te brengen met behulp van alle beschikbare bandbreedte. Versterk uw netwerk met IP-gateway-redundantie of krachtige dynamische routering met OSPF. 

Configureer duizenden poorten tegelijk

Cisco was een pionier in het concept van Virtual Stacking, waardoor het beheer van tot wel duizenden poorten tegelijkertijd mogelijk werd, ongeacht de fysieke locatie van schakelaars. Kies gewoon een gemeenschappelijk kenmerk, zoals bijvoorbeeld de tag “VoIP”, zoek op die tag en bewerk vervolgens elke poort om instellingen aan te passen die geschikt zijn voor IP-telefonie, zoals Voice VLAN of PoE.

Features van Cisco

Cisco cloud-managed switches bevatten functies voor het stroomlijnen van het werk van de netwerkingenieur, van implementatie tot beveiliging en troubleshooting.

  • Multigigabit Ethernet – Zorg voor de hogere performance door de nieuwste access points over de bestaande bekabeling.
  • Flexible Stacking – Configureer tegelijkertijd duizenden poorten over standalone en fysiek gestapelde switches, ongeacht de locatie.
  • Layer 7 Visibility- Met Cisco switches is het eenvoudig in te zien hoe waardevolle netwerkbronnen worden gebruikt.
  • Layer 3 scalability – Bouw grote, veerkrachtige netwerken met behulp van dynamische routeringsprotocollen en warm spare technology.
  • Voice & Video QoS – Geef Latency-gevoelige applicaties de prioriteit en de bandbreedte die ze verdienen met configureerbare QoS.
  • Network Topology – Bekijk in real-time naar de apparaten en hun verbindingen in uw netwerk en controleer zo live de health van het gehele netwerk.
  • Remote Live Tools – Identificeer en corrigeer netwerkproblemen meet de Remote Live Tools van afstand.
  • Enterprise Security – Bescherm het bekabelde netwerk tegen zowel externe als interne bedreigingen.