Cloud Managed Switches

Cisco switches

Cisco switches bieden prestaties, true zero-touch cloud-provisioning, netwerkzichtbaarheid en remote troubleshooting voor installaties van elk formaat.

Eenvoudig en Krachtig

De Access en Aggregation Layer Switches van Cisco vormen de backbone voor netwerken van elke omvang. Een elegante, intuïtieve beheerservaring wordt gecombineerd met veilige, schaalbare en robuuste prestaties.

Eenvoudig te implementeren, beheren en troubleshooten

Met echte zero touch-voorzieningen kunnen Cisco switches vooraf worden ingesteld en volledig vanuit een webbrowser worden geconfigureerd. De managementervaring van Cisco versnelt en vereenvoudigt het werk van de netwerkingenieur.

Het troubleshooten van netwerkproblemen, vooral op externe locaties, kan de kosten van het uitvoeren van deze bedrijfskritieke service aanzienlijk verhogen. Cisco switches bieden baanbrekende tools voor remote troubleshooting, zodat schaalvergroting van een Cisco netwerk niet hoeft te betekenen dat het netwerk complexer wordt.

Op je gemak alle voor- en nadelen van de Meraki MS serie bekijken?

Download de datasheet van de MS Serie. Hierin vind je een overview van de productlijn, highlights, de features en capabiliteit van het product en veel meer. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen.

088 30 40 700

Neem contact met ons op

High Performance en Flexibel

Cisco switches bieden de essentiële functies voor het bouwen van krachtige netwerken die kunnen helpen naadloze netwerkservices te onderhouden. Multigigabit Ethernet benut de bestaande infrastructuur beter waardoor een groter internetabonnement niet per se nodig is. Switches kunnen fysiek worden gestapeld via speciale razendsnelle bekabeling en cross-stack link aggregation die wordt gebruikt om een flexibele verbinding met de netwerkkern tot stand te brengen met behulp van alle beschikbare bandbreedte. Versterk jouw netwerk met IP-gateway-redundantie of krachtige dynamische routering met OSPF.

Configureer duizenden poorten tegelijk

Cisco was een pionier in het concept van Virtual Stacking, waardoor het beheer van tot wel duizenden poorten tegelijkertijd mogelijk werd, ongeacht de fysieke locatie van schakelaars. Kies gewoon een gemeenschappelijk kenmerk, zoals bijvoorbeeld de tag “VoIP”, zoek op die tag en bewerk vervolgens elke poort om instellingen aan te passen die geschikt zijn voor IP-telefonie, zoals Voice VLAN of PoE.

Features van Cisco

Cisco cloud-managed switches bevatten functies voor het stroomlijnen van het werk van de netwerkingenieur, van implementatie tot beveiliging en troubleshooting.

  • Multigigabit Ethernet – Zorg voor de hogere performance door de nieuwste access points over de bestaande bekabeling.
  • Flexible Stacking – Configureer tegelijkertijd duizenden poorten over standalone en fysiek gestapelde switches, ongeacht de locatie.
  • Layer 7 Visibility- Met Cisco switches is het eenvoudig in te zien hoe waardevolle netwerkbronnen worden gebruikt.
  • Layer 3 scalability – Bouw grote, veerkrachtige netwerken met behulp van dynamische routeringsprotocollen en warm spare technology.
  • Voice & Video QoS – Geef Latency-gevoelige applicaties de prioriteit en de bandbreedte die ze verdienen met configureerbare QoS.
  • Network Topology – Bekijk in real-time naar de apparaten en hun verbindingen in jouw netwerk en controleer zo live de health van het gehele netwerk.
  • Remote Live Tools – Identificeer en corrigeer netwerkproblemen meet de Remote Live Tools van afstand.
  • Enterprise Security – Bescherm het bekabelde netwerk tegen zowel externe als interne bedreigingen.

Download ons e-book over Software-Defined Networking een slimme oplossing zonder complex beheer.

Network as a Service

Geen zin in een voorinvestering, maar wil je wel direct gebruik maken van de Cisco Meraki apparatuur? i4 levert oplossingen voor een vast bedrag in de maand. Je betaalt voor het gebruik, niet voor het bezit. Gaat er iets kapot dan vervangen we het direct.

Netwerkbeheer

Voor een vast bedrag in de maand kunnen we je ondersteuning bieden bij het beheer van jouw netwerk. Er zit altijd een gecertificeerd team van engineers voor je klaar die uw netwerk proactief in de gaten houden. Zo weet je zeker dat jouw eigen netwerk in handen is van experts en maak je optimaal gebruik van de functionaliteiten die deze oplossing biedt.

Ondersteuning bij Onboarding

i4 heeft jaren ervaring met het samenstellen van Cisco Meraki oplossingen in diverse branches. We kunnen je ondersteunen bij het uitrollen en configureren van jouw oplossing. Zo gaat de slimme apparatuur ook echt slim voor je werken.

Naar Managed Networking Services