Het beste resultaat met slimme technieken

Network as a Service powered by i4

Laat het netwerk meegroeien met de business

Met de Managed Networking Services van i4 focus je op netwerk-oplossingen met voorspelbare kosten en zonder voorinvestering. Als preferred partner van Cisco halen we het beste uit Meraki-apparatuur. Wij hebben de ervaring en expertise om Cisco-oplossingen voor je te installeren en te beheren.

i4 verzorgt de implementatie en configuratie van jouw netwerkoplossing. Wij nemen de complexiteit in het beheer weg, waardoor je geen risico op downtime of imago-schade hebt. Met de Managed Networking Services van i4 garanderen wij dat Cisco Meraki slim werkt voor jouw organisatie.

Door middel van Network as a Service stellen we je in staat om voor een vast bedrag per maand gebruik te maken van een Next-Generation Cloud-Managed netwerk oplossingen. Het beheer, aanschaf en installatie regelen wij, waardoor jij je kunt focussen op het ondersteunen van je business.

 

Vragen over de diensten?

088 30 40 700

Neem contact met ons op

Gebruik de Managed Networking van i4 zonder investering

Het samenstellen van netwerkoplossingen voor verschillende branches is onze expertise. Wil je de Managed Networking Services van i4 direct voor je laten werken, maar geen voorinvestering doen? i4 levert je de oplossing voor een vast maandbedrag. Betaal voor gebruik, niet voor bezit.

Bij een storing helpen we je direct en vervangen we jouw defecte apparatuur. Het vaste maandbedrag geldt ook voor beheer van het bestaande netwerk. Ons professionele, gecertificeerde team houdt jouw netwerk 24/7 in de gaten. Jouw netwerk is in goede handen en je maakt optimaal gebruik van alle functionaliteiten.